» Отдых » Новости туризма

Гірськолижний сезон в Шотландії триватиме до літа

    всего 84291 отеля

Гірськолижний сезон в Шотландії триватиме до літа

Шотландські гірськолижні курорти зможуть запропонувати туристам непогане літнє катання: після рекордно холодного березня на схилах досі є сніг, що робить можливим продовжити сезон до червня включно.

Зокрема, засніженими стоять схили курортів Cairngorm Mountain і Lecht в Абердіншир ( Aberdeenshire, північний схід Шотландії). Гірше ситуація в Гленко ( Glencoe, 15 кілометрів південніше Форт - Вільяма ), Невіс - Рейнджі ( Nevis Range, 9 кілометрів на північний захід від Форт - Вільяма ) і Гленші ( Glenshee, 70 кілометрів на південний захід Абердіна ), але і тут сподіваються, що сніг протримається хоча б до травня.

На схилах Шотландії з грудня минулого року побувало понад 250 тисяч лижників, сноубордистів і інших любителів зимових видів спорту, повідомляє Ski. ru. Гірськолижні курорти, створюючи робочі місця і приваблюючи туристів, грають важливу роль в місцевій економіці. З метою підтримки цих центрів відпочинку недавно були знижені податкові ставки для підйомників - зі стандартних 20 % до 5 %. Ці зміни покликані пом'якшити збитки від сезонів з несприятливими погодними умовами.
12 апреля 2013, 20:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт