» Отдых » Новости туризма

Монако пропонує зимовий відпочинок зі знижками

    всего 84291 отеля

Монако пропонує зимовий відпочинок зі знижками

За 2012 рік у Монако побувало 7 мільйонів одноденних туристів. Про це в рамках прес-конференції, що пройшла в Москві, розповів Гійом Роз, президент Управління з туризму князівства. Більшість мандрівників приїжджає сюди з Італії (18%), Франції (14%), Великобританії та країн СНД (по 11%), а також із США (8%) і Німеччини (4%).

Кількість круїзних пасажирів в 2012 році склало 285 тисяч. Більше половини з них, порядку 55%, приїхало з країн Євросоюзу, а також із США (38%). Частка ділових туристів в 2012 році склала 18% від загальної кількості відвідали Монако іноземних гостей. Російські мандрівники за минулий рік провели в готелях та інших засобах розміщення князівства близько 62 тисяч ночівель, що на 5% перевищує показники 2011 року. Варто відзначити, що 85% всіх місцевих готелів мають категорію 4-5 *.

Управління з туризму Монако підкреслює, що в найближчі роки має намір розвивати туристичні можливості регіону з акцентом на відпочинку взимку. У період з грудня по лютий вартість розміщення в чотирьох-і п'ятизіркових готелях князівства істотно нижче і в середньому дорівнює 150 євро. Такий захід допоможе залучити в регіон нових туристів, для яких відпустку на Лазурному березі асоціюється з розкішним і комфортним, але занадто дорогим відпочинком.

Своїм гостям Монако пропонує безліч цікавих занять. Тут розташовані Океанографічний музей, Морський музей і Музей наполеонівської епохи. На терасах Фонвьей туристи можуть побачити колекцію старовинних автомобілів Альберта II. Чверть території князівства займають парки і сади. Щорічно цьому мініатюрній державі проводиться більше 700 культурних і спортивних заходів, у тому числі міжнародні циркові та оперні фестивалі і тенісні турніри. Одним з найбільших подій цього року стане виставка Пабло Пікассо, приурочена до 40-річчя смерті художника.
11 апреля 2013, 20:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт