» Отдых » Новости туризма

Влада Об'єднаних Арабських Еміратів заблокували доступ до Skype

    всего 84291 отеля

Влада Об'єднаних Арабських Еміратів заблокували доступ до Skype

Влада одного з популярних серед українців курорту, Об'єднаних Арабських Еміратів, офіційно заборонили доступ до сервісу Skype, передає Al- Arabiya з посиланням на національну наглядову службу.

У заяві однієї з найбагатших і розвинених країн сходу відзначено, що найближчим часом заборона на сервіс, що дозволяє здійснювати відеодзвінки і обмінюватися повідомленнями, знятий не буде, так як провайдери Emirates Telecommunications Corporation ( Etisalat ) і Emirates Integrated Telecommunications Company, що надають послуги зв'язку в країні, поки не подали заяву на зняття заборони.

" Skype досі заблокований, і так буде продовжуватися до тих пір, поки провайдери не отримають особливої ліцензії від контрольних органів" , - повідомив журналістам представник управління по нагляду в телекомунікаційному секторі Мохаммед Нассер аль - Ганем.

Однак, як вже встигли заявити в Etisalat, згідно з постановою від 2010 року, провайдери мають право забезпечувати доступ до подібних сервісів без всяких додаткових запитів.
11 апреля 2013, 10:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт