» Отдых » Новости туризма

У Криму хочуть ввести ще один податок для туристів

    всего 84291 отеля

У Криму хочуть ввести ще один податок для туристів

Влада Криму має намір окрім існуючого туристичного податку ввести ще один збір. Відпочиваючих зобов'яжуть платити " за відвідування Криму ".

На сьогоднішній день деталі проекту невідомі. Очікується, що кожен гість при в'їзді на територію республіки буде вносити плату за те, щоб його пропустили.

" Ми дуже горді шістьма мільйонами туристів, які відвідали півострів в 2012 році. Але мери міст, особливо Південного берега Криму, говорять про те, що пікові навантаження, особливо влітку, перевищують усі межі. Ми хотіли б ввести спеціалізований збір, назвемо його курортний або туристичний. Основна його ідея в тому, що кожен турист, який відвідує Крим, платив би гроші за те, що він відвідав ", - зазначає голова постійної комісії Верховної Ради Криму з бюджетної, економічної та інвестиційної політики.

Примітно, що міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв про намір ввести такий податок не чув, пише " Комсомольська правда ".

В даний час туристичний збір з мандрівників стягують готелі, кемпінги, санаторії, квартиро-посередницькі організації (що направляють туристів на поселення в будинки або квартири, що знаходяться у власності або оренді), а також уповноважені місцевими радами суб'єкти. Надалі передбачається створити республіканське підприємство зі збору цього податку.
11 апреля 2013, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт