» Отдых » Новости туризма

Найвищі в Європі американські гірки відкрилися в Іспанії

    всего 84291 отеля

Найвищі в Європі американські гірки відкрилися в Іспанії

В іспанському парку атракціонів "PortAventura", який розташований в популярному серед українських туристів курортному містечку Салоу недалеко від Барселони, відкрилися найвищі в Європі американські гірки.

Як повідомив директор з розвитку парку Луїс Валенсія (Luis Valencia), новий атракціон, що одержав назву "Шамбала" (Shambhala), побив відразу три європейських рекорду: по швидкості - 134 кілометри на годину, по висоті конструкції - 76 метрів і по висоті падіння - 78 метрів.

Новий атракціон названий на честь таємничої країни Шамбали, яка розташовувалася в Тибеті і, згідно з легендою, була таким собі раєм, де людина досягала прозріння і найвищою мірою мудрості.

"Нові американські гірки викликають дуже сильні і неповторні відчуття не тільки у тих, хто захоче прокататися, але і у публіки, яка може споглядати підйоми і спуски поїздів з нової тематичної зоною" Шамбала ", - сказав Луїс Валенсія.

У американських гірок п'ять рівнів підйомів і падінь, найвищий з яких досягає висоти 25-поверхового будинку. На атракціоні одночасно функціонують три потяги, кожен з яких розрахований на 32 осіб.

Протяжність траси складає 1,65 кілометра. Для її спорудження було потрібно 1,6 тисячі тонн сталі та 4 тисячі кубічних метрів бетону. Загальний обсяг інвестицій склав 25 мільйонів євро.

У минулому році парк атракціонів PortAventura відвідали 3,7 мільйона осіб, з них 185 тисяч росіян. "У цьому році ми очікуємо, що з відкриттям нового атракціону кількість туристів з Росії зросте на 30%", - сказав директор з розвитку парку.
07 июня 2012, 12:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт