» Отдых » Новости туризма

Експерти склали рейтинг найкращих пляжних міст

    всего 84291 отеля

Експерти склали рейтинг найкращих пляжних міст

Німецька преса склала рейтинг кращих міст для туристів, в яких є і пляжі, і магазини, і нічне життя. На думку експертів, опитаних Berliner Zeitung, для туристів, які не хочуть вибирати між купанням в морі, музеями, шопінгом і нічним життям, кращим вибором стануть великі міста, в яких можливості пляжного відпочинку поєднуються з економічним і культурним значенням.

Барселону експерти вважають європейським лідером, який пропонує висококласний відпочинок на будь-який смак: вранці екскурсії по будівлям Гауді, вдень сієста біля моря, увечері елітні ресторани і нічні клуби.

Тим, хто віддає перевагу більш спокійний відпочинок, сподобається фешенебельний курорт Сан-Себастьян в іспанській Країні басків. Міський пляж на березі унікальної зігнутої бухти розділений на дві частини, щоб згарища і серфери не заважали один одному. Є в місті й архітектурні пам'ятники, і парк розваг, і безліч ресторанів і барів.

Також до списку увійшла Ніцца - один з головних курортів Французької Рив'єри. У місті є пляжі на будь-який смак, як громадські, так і більш комфортабельні приватні, де треба платити за вхід. Крім того, місто відоме своїми музеями та архітектурними пам'ятками.
07 июня 2012, 11:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт