» Отдых » Новости туризма

Норвегія просить подавати документи на візу заздалегідь

    всего 84291 отеля

Норвегія просить подавати документи на візу заздалегідь

Норвегія приймає все більше туристів з Росії. І оскільки літо є не менш популярним сезоном відпочинку в цій країні, ніж зима, потік заявок помітно виріс. У цьому зв'язку посольство звернулося до претендентів з проханням не відкладати візові процедури на останній момент. Туристів просять подавати документи не пізніше ніж за 10 днів до планованого від'їзду.

Протягом минулого року посольство Норвегії в Москві прийняло 31551 візову заявку, що на 19% більше, ніж роком раніше. При цьому близько 65% всіх шукачів склали туристи. У 2011 році росіяни провели в цій країні в цілому 186 850 ночей, що на 8% більше результату 2010 року. З них 77% складають ночівлі в готелях, 14% - в кемпінгах. 53% загального туристичного потоку з Росії довелося на літній період. Одночасно збільшився і термін перебування в Норвегії туристів з нашої країни.

Збільшення російського турпотоку Норвегія пояснює успішною роботою туристичного ради, який проводить рекламні кампанії про північній частині країни, архітектурних красоти Осло і подорожах по фіордах.
07 июня 2012, 12:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт