» Отдых » Новости туризма

Мер Ніцци заборонив городянам влаштовувати гучні весілля

    всего 84291 отеля

Мер Ніцци заборонив городянам влаштовувати гучні весілля

Мер Ніцци Крістіан Естрозі (Christian Estrosi) заборонив святкування галасливих весіль, пише The Daily Telegraph. На думку чиновника, шум, свист, велике скупчення народу, паради і розмахування "прапорами, особливо іноземними" порушує громадський порядок.

Заборона набула чинності 1 червня. Незабаром після його прийняття опозиціонери-соціалісти (сам Естрозі - член партії Союз за народний рух екс-президента Ніколя Саркозі) оголосили, що новий закон - завуальоване наступ на права мусульманського населення Франції. Соціалісти та правозахисники зазначили, що як правило, "свистом та улюлюканням" у Франції супроводжуються саме традиційні ісламські весілля.

У зв'язку з цим Крістіана Естрозі звинуватили в тому, що напередодні виборів до міської парламент мер фактично провів антиімміграційні закони. Видання зазначає, що населення Ніцци традиційно поділяє праві погляди, значною підтримкою в місті користується націоналістичний "Національний фронт".

2 червня опозиціонери провели біля будівлі ратуші в Ніцці акцію протесту під гаслом "Тихо! Іде свадьба". Присутні, на чолі з "нареченим" і "нареченою", під час демонстрації не вимовили ні слова. Мер на це заявив, що мета його закону полягала не в тому, щоб заборонити людям висловлювати радість, а в тому, щоб "нагадати їм про елементарні норми пристойності".
06 июня 2012, 15:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт