» Отдых » Новости туризма

Велосипедний маршрут з'явився в горах Сьєрра-Невада

    всего 84291 отеля

Велосипедний маршрут з'явився в горах Сьєрра-Невада

Велосипедний туристичний маршрут розроблений для подорожуючих в горах Сьєрра-Невада ( іспанська провінція Гранада ). Його протяжність становить 233 кілометри, а пролягає він по території однойменного національного парку.

Туристи можуть вибрати кілька варіантів маршруту по тривалості - 3, 4 або 5 днів. Останній включає проходження кількох перевалів загальною висотою 6100 метрів. Тур охоплює 20 міст і селищ, при цьому 65% його проходить по грунтових і асфальтових дорогах.

Як зазначають організатори, за 5 днів тур може подужати кожний велосипедист в " прийнятному фізичному стані ". Вони також підкреслюють, що подолати ту ж трасу за три дні - досить складно. Очікується, що в перший рік роботи за маршрутом проїдуть близько 200 чоловік.

Крім того, в національному парку Сьєрра - Невада туристам запропонують альтернативні види відпочинку: підйом на конях на вершину Пікон - де- Херес ( Picon de Jerez ) з містечка Херес - дель - Маркесадо (Jérez del Marquesado) або трекінг по схилах навколо селища Капілейра ( Capileira ), пише BuenaEspana.
06 июня 2012, 16:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт