» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанія Singapore Airlines пропонує нову добірку аудіокниг

    всего 84291 отеля

Авіакомпанія Singapore Airlines пропонує нову добірку аудіокниг

На всіх рейсах авіакомпанії Singapore Airlines тепер доступний розширений вибір аудіокниг, правда, поки тільки на англійській мові.

У співпраці з національним бібліотечним радою Сінгапуру, в систему розваг KrisWorld були додані аудіокниги, які можна віднести до популярної класики і користуються попитом у пасажирів різного віку. У їх числі - "Дракула" Брема Стокера, "Чарівник з країни Оз" Лаймена Френка Баума і "Війна світів" Герберта Уеллса.

Варто додати, що аудіокниги на борту Singapore Airlines можна було слухати і раніше, однак новий набір, рекомендований національним бібліотечним радою, розширить можливість вибору художньої літератури на рейсах цієї авіакомпанії.

Список буде оновлюватись щомісяця. Зараз пасажири авіакомпанії можуть послухати аудіокниги "Портрет Доріана Грея" Оскара Уальда, "Червона літера" Натаніеля Готорна, "Острів скарбів" Роберта Стівенсона, "Поклик предків" Джека Лондона, "Чорний красень" Ганни Сьюелл, "Франкенштейн" Мері Шеллі, "Подорож Гулівера "Джонатана Свіфта," Людина, яка знала занадто багато "Гілберта Честертона і" Таємничий сад "Френсіс Елізи Бернетт.

За словами директора з продажу та маркетингу Singapore Airlines Любові Трофімової, аудіокниги російською мовою з'являться на рейсах найближчим часом, після вивчення попиту російських пасажирів на цю послугу.
07 июня 2012, 11:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт