» Отдых » Новости туризма

Новий готельний бренд з'явиться в Азії

    всего 84291 отеля

Новий готельний бренд з'явиться в Азії

Готельна група Minor оголосила про запуск нового бренду Avani Hotels & Resorts. Готелі під такою назвою повинні з'явитися в Азії, Австралії, на Близькому Сході та в Африці.

Avani в перекладі з санскриту означає " земля ". І новий готельний бренд буде пропонувати постояльцям проживання в готелях, де з особливою увагою ставляться до деталей, навколишньому ландшафту і запитам гостей. Співробітники готелів повинні задовольняти вимоги постояльців і надавати їм можливість провести незабутній відпустку, повідомляє eTurboNews.

Перший готель бренду з'явиться в Шрі-Ланці вже до кінця 2011 року. Avani Bentota Resort & Spa на 90 номерів відкриється на південному узбережжі країни. При ньому працюватиме ресторан місцевої кухні Serendib, спа - центр і басейн у тропічному саду.

Другий готель - Avani Kalutara Resort - почне роботу також в Шрі-Ланці навесні 2012 року. Він розміститься в гирлі річки Kalu Ganga і запропонує гостям 105 номерів.
13 октября 2011, 11:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт