» Отдых » Новости туризма

Починають роботу візові центри Австрії

    всего 84291 отеля

Починають роботу візові центри Австрії

Як і повідомлялося раніше, Австрія відкриває візові центри в Росії. Першим запрацює офіс в Нижньому Новгороді - вже з 14 жовтня. Потім до кінця місяця аналогічні центри відкриються в Краснодарі і Казані.

Протягом листопада (4, 11, 18 і 25 відповідно) візові центри Австрії почнуть роботу в Новосибірську, Самарі, Ростові-на-Дону і Красноярську. Посередником у візових питаннях, традиційно, виступає компанія VFS. Вдобавок до консульського збору 35 євро (1516 рублів) претендентам потрібно сплатити сервісний збір у розмірі 26 євро (1126 рублів).

Термін розгляду заявок - від 5 до 10 днів, включаючи час на пересилку документів до Москви і назад в регіональний візовий центр. Документи на термінові візи подаються безпосередньо в дипмісії у відповідному консульському окрузі - візовий центр такі заявки не приймає.

У подальших планах Австрії - відкриття в першому кварталі 2012 року ще шість візових центрів: в Хабаровську, Іркутську, Калінінграді, Липецьку, Уфі та Владивостоці.

Разом з тим створення візових центрів у Москві та Єкатеринбурзі не планується. Здобувачі з цих міст мають можливість подавати заявки в наявні тут консульства (у разі Єкатеринбурга австрійські візи оформляє дипмісія Угорщини). У Санкт-Петербурзі заяви на австрійську візу, як і раніше, розглядаються консульством Фінляндії.
13 октября 2011, 08:17


Тэги: визы в Австрию





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт