» Отдых » Новости туризма

Новий екоготель відкритий на Шрі-Ланці

    всего 84291 отеля

Новий екоготель відкритий на Шрі-Ланці

У шрі-ланкійського місті Дамбулла (Dambulla), розташованому в 148 кілометрах на північний схід від столиці країни Коломбо, відкрився екоготель. Green Paradise Agro Eco Hotel, оточений мальовничими садами, пропонує 67 комфортабельних номерів, включаючи сьюти.

Готель розташований недалеко від таких визначних пам'яток, як знаменитий печерний храм Дамбулли, в якому зібрана багатюща колекція статуй Будди, гірська фортеця Сігірія (Sigiriya), а також древніх міст Анурадхапура (Anuradhapura) і Полоннарува (Polonnaruwa). Досить швидко можна дістатися від готелю і до пляжів східного узбережжя острова.

На території є басейн, бібліотека, безкоштовний Wi-Fi, ювелірний і сувенірні магазини, повідомляє посольство Шрі-Ланки в РФ. Гостям пропонують різні екскурсійні програми, пішохідні прогулянки, катання на слонах і поїздки на джипах. Green Paradise Agro Eco Hotel розпорядженні також сучасним і повністю обладнаним конференц-залом. До послуг постояльців - ресторан Orchid з вечірніми розважальними програмами, кафе Salt & Pepper, бар Blue Elephant та піцерія O Sole Mio біля басейну. Вартість проживання в новому готелі надається за запитом.
07 мая 2012, 18:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт