Макдоналдс в Італії перейшов на високу кухню
Відомий італійський шеф-кухар Гуальтьеро Маркези створив авторські страви для ресторанів швидкого харчування " Макдоналдс ".
Презентація нового меню відбулася в ресторані мережі, розташованому на Piazza Duomo в Мілані. Відвідувачі вже зараз можуть спробувати " Панін" ( бутерброди ) від знаменитого кухаря - " Віваче " з беконом, підсмаженим шпинатом, маринованою цибулею, яловичиною, майонезом і гірчицею або " Адажіо " з хліба з мигдальною скоринкою, баклажанною ікрою, помідорами і солоним сиром. Ціна бутербродів - менше 5 євро.
Шеф-кухар також вніс різноманітність в меню десертів, запропонувавши свій варіант тістечка " Тірамісу ".
Всі страви будуть доступні тільки в італійських ресторанах «Макдоналдс», повідомляє ІТАР-ТАРС.