» Отдых » Новости туризма

Польща перестала приймати паперові візові анкети

    всего 84291 отеля

Польща перестала приймати паперові візові анкети

З 15 вересня Польща перестала приймати візові анкети в паперовому вигляді. Раніше, нагадаємо, допускалося заповнення анкет як через інтернет, так і в звичайному порядку.

Перед заповненням онлайн - анкети туристи повинні вибрати місце і дату подання заявки в консульство. При цьому в Калінінграді система сама призначає час відвідування консульства в зазначену дату, та приходити потрібно точно до цього часу, а в Москві час, який призначає система, не важливо: приходити потрібно в зазначений день, але подавати документи в порядку живої черги.

Разом з тим, як повідомляє ІС " Банко ", 11 жовтня туроператори, які працюють на польському напрямку, зіткнулися з труднощами при подачі електронних заявок. За їх словами, зв'язки з сервером не було цілий день. Над усуненням неполадок програмного забезпечення працювали IT - фахівці як в Москві, так і у Варшаві. Збій стався саме на сервері ; 12 жовтня електронна анкета вже знову доступна.
12 октября 2011, 14:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт