» Отдых » Новости туризма

На Шрі-Ланці відкрився новий готель

    всего 84291 отеля

На Шрі-Ланці відкрився новий готель

На північно-східному узбережжі Шрі-Ланки відкрився новий розкішний готель - Uga Bay 5 *. Він розташований в курортному районі Пассекудах (Passekudah) в 280 кілометрах на північний схід від столиці країни - міста Коломбо. [Ab]

Готель запропонує постояльцям 46 номерів площею близько 150 квадратних метрів кожен, а також сьюти і вілли на чотири номери. У кожному номері - телевізори з 42-дюймовим екраном і кабельними каналами, доступ в інтернет по Wi-Fi, устаткування для приготування чаю і кави, міні-бар, сейф, кондиціонер і багато іншого.

Місцезнаходження Uga Bay унікально у багатьох відношеннях. Курорт розташований на березі океану всього в декількох метрах від пляжу. Він складається з 46 просторих номерів площею ок. 150 кв. м. , а також Bay Suite і Beach Chalet. У кожному будиночку знаходиться по 2 Студії з видом на пляж - на другому поверсі, і по 2 Студії на першому поверсі з виходом прямо на берег. У кожному номері зручні широкі ліжка, високотехнологічні системи розваг, 42 "LCD екран, кабельне ТБ, IDD лінія, Wi-Fi, обладнання для чаю та кави, міні-бар, сейф, кондиціонер і багато іншого. У Uga Bay можна насолодитися заходом, попиваючи коктейль прямо в басейні, пройти курс аюрведичні процедур або влаштувати романтичну весілля на пляжі. А всього в декількох метрах від пляжу знаходиться риф, ідеальний для дрібних занурень або плавання з трубкою. Місцеві рибалки щодня привозять новий улов - тому в ресторані готелю подають тільки найсвіжіші і найсмачніші морепродукти. Кухарі міжнародної кваліфікації готують страви інтернаціональної кухні, звичайно ж, не без додавання місцевих спецій, а на пляжі є спеціально відведені місця для барбекю.

Також до послуг гостей - басейн з баром, ресторан і спа-центр. А всього в декількох метрах від пляжу знаходиться риф, ідеальний для занурень або плавання з трубкою. Вартість проживання в Uga Bay - від $ 250 до $ 300 за двомісний номер на добу.





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт