» Отдых » Новости туризма

У Шрі -Ланці рятують корали

    всего 84291 отеля

У Шрі -Ланці рятують корали

Департамент охорони навколишнього середовища Шрі -Ланки реалізує програму з порятунку коралів в морському національному парку Хіккадува ( Hikkaduwa ) біля південно -західних берегів острова. Рифи були пошкоджені в 1998 році через зміни температури, пов'язаних з океанським феноменом Ель- Ніньо, а цунамі 2004 року виявилося для них фатальним.

Фахівці з охорони навколишнього середовища виготовлять півметрові бетонні блоки з вкрапленнями у них мертвими коралами розміром від 12 до 18 сантиметрів. Потім 700 з них будуть скріплені між собою і викладені на морському дні як плитка для підлоги, що сприятиме відновленню поліпів. Потім живі, але пошкоджені корали будуть зібрані і закріплені на мертвих, щоб створити новий риф, повідомляє посольство Шрі -Ланки в Росії. За рік корали різновиду " оленячі роги " , найбільш часто зустрічаються в цих місцях, виростають на 2-3 сантиметри. Таким чином, через 15-20 років риф відновиться.
03 июня 2013, 09:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт