» Отдых » Новости туризма

Новинки курорту Лейкербад до початку сезону

    всего 84291 отеля

Новинки курорту Лейкербад до початку сезону

Популярний курорт Лейкербад до наступаючого сезону катання, який починається тут 8 грудня, приготував своїм гостям багато новинок. Одна з них - нова панорамна платформа на перевалі Гемма (Гемміпас, 2316 м).

Для цього була розширена сонячна тераса ресторану Wildstrubel. Сталева конструкція видається на 10 метрів над краєм прямовисної скелі Гемма, а її відкритий гратчаста підлога і скляні стіни відкривають захоплюючий вид на 300-метрову прірву під платформою, на засніжену долину, на гірськолижні траси і на гори-четирехтисячнікі, включаючи Маттерхорн.

Ще одна новинка, яка порадує туристів, - це можливість управління ратраком. На сніжній трасі Erli діти і дорослі можуть не тільки дізнатися, як працює ратрак, але прокотитися на ньому і навіть спробувати самим підготувати одну з трас.

Крім того, у період з 8 по 11 та з 17 по 23 грудня, а потім з 8 по 27 січня і з 11 березня по 9 квітня всім гостям, які будуть відпочивати в готелях курорту мінімум 4 ночі, буде запропонований безкоштовний скі-пас в зоні катання Torrent.

І, нарешті, створена російськомовна версія офіційного сайту курорту: leukerbad. ch/ru. Тут можна не тільки забронювати проживання, але й отримати інформацію про всі можливості відпочинку в Лейкербаде.
12 октября 2011, 16:09


Тэги: Лойкербад





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт