» Отдых » Новости туризма

Екологічний курортний комплекс відкрився на Шрі-Ланці

    всего 84291 отеля

Екологічний курортний комплекс відкрився на Шрі-Ланці

Новий курортний готель Jungle Beach відкрився в Куччавелі ( Kuchchaveli ) - туристичній зоні північніше Трінкомалі ( Trincomalee ) на північному сході Шрі-Ланки. У ньому поєднуються сучасний комфорт і атмосфера джунглів.

Комплекс розташований в 27 кілометрах від Трінкомале, між океаном і джунглями. У готелі - 48 просторих номерів. До послуг гостей - бездротовий доступ в інтернет, солярій, ресторан, що пропонує страви місцевої та міжнародної кухні, спеціально відведені майданчики для барбекю. Для відпочиваючих з дітьми передбачені послуги няні, для ділових туристів є бізнес-центр.

Jungle Beach пропонує широкий вибір розваг на воді та свіжому повітрі: водні лижі, парашут, підводне плавання, велосипедні прогулянки і спостереження за китами або птахами. Гості можуть зробити екскурсії в Тіріяйя ( Thiriyaya ), в найстаріший на Шрі-Ланці буддійський храм, до гарячих джерел, на ільменітових фабрику, а також в національний парк Pigeon Island, розташований за 7 кілометрів південніше Jungle Beach, говориться в прес-релізі готелю.

Вартість проживання не уточнюється.
29 июня 2012, 17:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт