» Отдых » Новости туризма

Новий чартер з Москви на острів Гран-Канарія

    всего 84291 отеля

Новий чартер з Москви на острів Гран-Канарія

У рамках зимового розкладу авіакомпанія " ВІМ-авіа " з 29 жовтня почне виконувати прямі чартерні рейси з Москви в Лас-Пальмас, столицю іспанського острова Гран-Канарія. Це єдиний рейс, який безпосередньо з'єднає Москву і один з Канарських островів.

Традиційно Канари вважаються одним з основних напрямків курортного відпочинку у росіян в Іспанії. Запуск прямого рейсу допоможе залучити на Гран-Канарію - третій за величиною острів архіпелагу - більше число туристів з нашої країни. Польоти здійснюватимуться по суботах на літаках Boeing 757, повідомляє РІА "Новости ".

Лас-Пальмас ( повна назва - Лас-Пальмас- де- Гран-Канарія ) лежить на північному березі острова. Окрасою міста є лежачий на перешийку пляж Лас - Кантерас ( довжина 4 кілометри при ширині майже 100 метрів ), закритий з боку моря рифом, а тому абсолютно безпечний для купання. Крім того, Лас-Пальмас є центром нічного життя, а для любителів культурного відпочинку місто пропонує безліч музеїв і пам'яток.
12 октября 2011, 12:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт