» Отдых » Новости туризма

Швейцарський готель пропонує провести 72 години в халаті

    всего 84291 отеля

Швейцарський готель пропонує провести 72 години в халаті

Готель Victoria-Jungfrau Grand Hotel and Spa на швейцарському курорті Інтерлакен підготував нове спа-пропозиція, яка дозволить гостям розслабитися і на якийсь час забути про суєту міського життя.

У пропозицію "72 години релаксації" вартістю 3315 франків (3000 євро) входить зустріч з особистим шофером в аеропорту, розміщення в сьюте Bel-Air, розташованому в "тихому" крилі готелю над спа-центром, вільне відвідування спа-і фітнес центрів, консультації спа-терапевта та заняття з персональним тренером, 6:00 процедур в Sensai Select Spa і ESPA Spa, подарунок, користування міні-баром, вільний доступ в інтернет.

У спа-центрі площею 5500 квадратних метрів гостей чекають критий і відкритий басейни, гідромасажні ванни, сауна з кімнатою відпочинку. Спеціаліст з спа складе для кожного індивідуальну шестигодинну програму, що включає догляд за обличчям та масаж на основі марок ESPA або Sensai.

Не переодягаючись, прямо в халатах, гості зможуть повечеряти в Spa Cafe, розташованому поруч з основним басейном, або в апартаментах, з яких відкривається мальовничий вид на гори і сади. Повечеряти в більш офіційній і святковій атмосфері можна в одному з трьох ресторанів готелю.

Пропозиція дійсна до 31 березня 2012 року. Пакет включає розміщення на три ночі на базі "сніданок-обід" або "сніданок-вечеря". Вартість вказана на одну людину, говориться в прес-релізі готелю.
05 сентября 2011, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт