» Отдых » Новости туризма

Новинки курорту Нанда до майбутнього сезону

    всего 84291 отеля

Новинки курорту Нанда до майбутнього сезону

Швейцарський гірськолижнийкурорт Нанда в наступаючому сезоні порадує своїх гостей відразу декількома новинками. Так, у самому серці області Чотири долини з'явиться нова канатна дорога з восьмимісні кабінами.

Вона замінить застарілий двомісний підйомник і бугель, що з'єднували траси Siviez і Tracoet. Підйом забере 6,5 хвилин, пропускна здатність - 2400 осіб на годину, повідомляє Superski. ru. У різних секторах гірськолижної зони над Нандо і Везоне ( Veysonnaz ) організовані безпечні патруліруемие схили для фрірайдеров. Крім того, в Нанді 7 грудня відкриється перший чотиризірковий готель - Nendaz 4 4 Vallées.



Готель розташований в самому центрі курорту; в розпорядженні постояльців - 60 номерів і сьютов в сучасному стилі валезанского шале. До складу Nendaz 4 Vallées також входить спа - центр площею 2200 квадратних метрів з великим вибором послуг. Поруч з комплексом є спеціальна зупинка фунікулера, що дає можливість швидко дістатися до трас.

Гірськолижний центр Нанда ( Ненда, Nendaz ) стоїть осібно серед курортів Чотирьох долин. Він розташований на самому північному сході області і легко доступний з будь-якого селища долини Рони. Крім того, він вважається сімейним місцем відпочинку. І, нарешті, його схили славляться великою різноманітністю. Лижний сезон в області Super Nendaz триває з початку грудня по середину квітня.
19 сентября 2013, 15:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт