» Отдых » Новости туризма

В Антальї Сімейна пара з Росії зазнала нападу рафтерів

    всего 84291 отеля

В Антальї Сімейна пара з Росії зазнала нападу рафтерів

Жандармерія повіту Манавгат турецької провінції Анталья розслідує скаргу сімейної пари з Росії у зв'язку з нападом на них групи рафтерів і сексуальних домагань під час відпочинку на турецькому курорті.

Про це повідомили в п'ятницю місцеві ЗМІ.

28-річний бізнесмен Олександр Ушніков і його дружина, 25-річна Олена Ушнікова також подали заяву до генконсульства РФ в Антальї, в якому пишуть, що інцидент стався в каньйоні Кепрюлю Манавгата, куди їх з готелю доставили представники місцевої рафтінговой компанії Escape і де їм надали двомісне каное, передають телеканал NTV і газета Today Zaman.

За заявою Ушнікова, його скинули з човна у воду, а старший представник рафтінговой фірми став у цей час приставати до дружини, пропонуючи намазати її кремом для засмаги і намагаючись відвезти в усамітнене місце.

Альона Ушнікова, в свою чергу, повідомила, що після того, як її чоловіка скинули у воду, до неї підсів старший команди.

"Коли мій чоловік повернувся, 15 осіб несподівано напали на нас. Вони били камінням, намагаючись вбити. Ми насилу врятувалися", - наводить слова росіянки NTV.

Телеканал також повідомляє, що представники турецької жандармерії затримали підозрюваних у нападі на росіян. Пред'явлено їм обвинувачення, чи ні, поки невідомо.
02 сентября 2011, 22:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт