» Отдых » Новости туризма

До кінця року в Києві відкриється сім нових готелів

    всего 84291 отеля

До кінця року в Києві відкриється сім нових готелів

До кінця 2011 року в столиці України планується ввести в експлуатацію сім готелів.

Як повідомляє Hotel de luxes з посиланням на інформацію Головного управління комунального господарства КМДА, серед них буде п'ятизірковий готель Fairmont Hotel Kyiv, розташований на вул. Набережно-Хрещатицькій, 1-а. Першу в Україні готель оператора Fairmont Hotels & Resorts планується відкрити у грудні.

У листопаді ж планується завершити реконструкцію будівлі, розташованої на вул. Прорізна, 24/39, відомого також як готель Лейпциг. По завершенню всіх робіт він буде працювати як готель Renaissance Marriott.

Також в листопаді в будівлі під N35 на вул. Предславинської відкриється чотиризірковий готель Autograph, розрахований на 272 номери.

На останній квартал цього року заплановано відкриття готелю Старо по вулиці Костянтинівській, 34. З вікон номерів, яких у готелі буде 35, відкриється вид Андріївську церкву.

Всього до Євро-2012 у Києві планується завершити будівництво 13 готелів, загальний номерний фонд яких складе приблизно 2,2 тис. одиниць. Серед них - готель великий готельної мережі Hilton, що належить корпорації Hilton Hotels Corporation, на бульварі Т. Шевченка, 28-30, будівництво якого почалося ще в 2007 році.

На вулиці Антоновича, 79 відкриється чотиризірковий готель Holiday Inn, який стане частиною багатофункціонального комплексу Торонто-Київ. Крім 210-кімнатного готелю, до складу комплексу увійдуть торговий центр і бізнес-центр.

На Оболонській набережній, 9, відкриється новий готельний комплекс на 42 номери, будівництвом якого займається ТОВ Георг-Т, а на вул. Б. Хмельницького, 56 - чотиризірковий Сіті-готель, який будує СК Биком.

Найближчим часом також заплановано відкриття низки готелів категорії три зірки. Зокрема, орієнтовно 27 вересня відбудеться офіційне відкриття готелю Ibis у Києві. Нині він уже працює в режимі soft opening і частково заселений.

Також до кінця цього року в українській столиці почне прийом постояльців трехзвездочнік на просп. 40-річчя Жовтня та відбудеться пілотне відкриття Парк-готель Київ. Навесні 2012 року візьмуть своїх перших гостей тризіркові готелі Дюбек (травень) та Ramada (квітень).

Відзначимо, що за даними міжнародної компанії Hogg Robinson Group (HGR), яка займається моніторингом туристичних послуг по всьому світу, за останній рік ціни на готельні послуги в Києві виросли в середньому на 4%.
02 сентября 2011, 16:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт