» Отдых » Новости туризма

Московський туристичний ринок втратив ще одного гравця

    всего 84291 отеля

Московський туристичний ринок втратив ще одного гравця

Московська туристична компанія " Альфа Вояж ", що спеціалізувалася на масових напрямках - Туреччині, Єгипті, Кіпрі, Греції, оголосила про припинення своєї діяльності в зв'язку з фінансовими труднощами. На сайті компанії висить повідомлення про неможливість організації раніше підтверджених турів та забезпечення авіаперевезення починаючи з 3 вересня.

Як повідомляє TourDom. ru, " Альфа Вояж " відомий на туристичному ринку давно, але фактично діяв як агентство, акумулюючи заявки інших роздрібних компаній і передаючи їх туроператорам. Стало відомо, що заборгованостей по вже відправленим на відпочинок клієнтам за " Альфа Вояж " немає, проте є близько ста неоплачених бронею на найближчі дати. Їх доведеться терміново оплачувати самим туристам або представляють їх інтереси агентствам.

Фінансова відповідальність " Альфа Вояж " була застрахована на суму 60 мільйонів рублів страховою компанією " Аріадна ", і в неї вже почали надходити дзвінки від клієнтів закрилася турфірми з приводу виплат.
05 сентября 2011, 14:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт