» Отдых » Новости туризма

На вокзалах Швейцарії - безкоштовний бездротовий інтернет

    всего 84291 отеля

На вокзалах Швейцарії - безкоштовний бездротовий інтернет

Швейцарські залізниці продовжують оснащення ключових вокзалів безкоштовним бездротовим доступом в інтернет. На даний момент сервіс доступний на всіх великих станціях країни.

Безкоштовний доступ обмежений однією годиною на кожному вокзалі (переїхавши на сусідній, можна отримати новий годину). Ще одна година на тій же станції можна отримати після двогодинної паузи.

Зокрема, безкоштовний доступ працює в Цюріху (головний вокзал і станції Stadelhofen, Enge, Hardbrücke, Altstetten), Берні (головний вокзал і Wankdorf), Женеві (головний вокзал і аеропорт), Базелі, Люцерні, Лозанні, Лугано, Локарно, Беллінцоні, Санкт-Галлені, Вінтертурі, Цугу, Курі, Невшателі, Фрібуре, Бадені, Ньоні, Біле, Арт-Гольдау, Веве, Монтре, ВІСП, Сьон, Ольтені, Арау і ще кількох десятках вокзалів. Станція в аеропорту Цюріха з програми виключена - там працює мережа самого аеропорту з дещо більш жорсткими умовами (не більше 1 години доступу протягом 7 годин).

Мережа іменується SBB Free. Слід мати на увазі, що через законодавчих обмежень кожен користувач повинен спочатку вказати номер мобільного телефону, на який система відправить SMS-повідомлення. При цьому відзначені численні випадки, коли таке повідомлення відправлялося на номери іноземних операторів, у тому числі російських. Таким чином, оптимально мати місцеву sim-карту або спробувати домовитися з місцевими знайомими. На один мобільний номер може бути зареєстровано до п'яти мобільних пристроїв.
22 июня 2015, 15:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт