» Отдых » Новости туризма

Відпочинок за системою all inclusive в Греції все більш популярний

    всего 84291 отеля

Відпочинок за системою all inclusive в Греції все більш популярний

Нинішнього літа інтерес до туристичних пакетів all inclusive в Греції збільшився на 5-10% в порівнянні з минулим роком. У загальній складності до 20% іноземних туристів воліють тут відпочинок по системі "все включено".

Крім російських туристів, all inclusive подобається французьким, британським і німецьким мандрівникам, повідомляє Інтерфакс. Найпопулярнішими напрямками у цій категорії туристів є півострів Халкідікі, Крит, Керкіра, Родос і Кос - там, де компактно знаходяться готелі, що надають цей пакет.

У повідомленні порталу grekomania. ru - інформаційного партнера міністерства культури і туризму Греції - також наголошується, що представники турбізнесу, в свою чергу, не надто задоволені зростанням інтересу до пакету all inclusive. На їхню думку, надання цієї послуги, сприяючи збільшенню зростання числа туристів в країні, не збільшує загальний обсяг доходів турбізнесу. Більш того - проживають в таких готелях туристи не відвідують ресторани і бари, розташовані по сусідству, що може навіть призвести ці заклади до банкрутства.
02 сентября 2011, 20:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт