» Отдых » Новости туризма

Церматт запрошує протестувати лижі в жовтні

    всего 84291 отеля

Церматт запрошує протестувати лижі в жовтні

Нинішньої осені швейцарський курорт Церматт запрошує всіх бажаючих протестувати нові моделі гірських лиж. Тести будуть проходити протягом всіх вихідних жовтня, а починаючи з 26 жовтня по 1 грудня - щодня.

До тестування будуть представлені нові моделі наступних виробників: Atomic, Blizzard, Dynastar, Elan, Fischer, Head, K2, Movement, Nordica, Rossignol, Salomon, Scott та Völkl. Обміняти свої лижі на тестові всього за кілька хвилин можна буде на станції Трокенер - Стег ( Trockener Steg, 2939 метрів).

Офіційне відкриття зони катання Церматт - Червінія заплановано на 1 листопада 2013 року. А до цього діє спецпропозиція Skitest. Так, пакет, що включає розміщення в готелі на 2 ночі зі сніданками, скі -пас на два дні і можливість брати участь в тестах, коштує від 367 швейцарських франків ( 297 євро) на людину. Можна вибрати більше число ночей і найбільш підходяще місце розміщення.
11 сентября 2013, 17:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт