» Отдых » Новости туризма

Єгипетські працівники турбізнесу - проти своїх іноземних колег

    всего 84291 отеля

Єгипетські працівники турбізнесу - проти своїх іноземних колег

Близько 500 співробітників різних приймаючих турфірм з Хургади і Шарм-ель-Шейха влаштували в Каїрі демонстрацію на знак протесту проти їх можливого звільнення іноземними туроператорами. Мітингувальники обурювалися тим, що туроператори з інших країн, що працюють в Єгипті, наймають на роботу не місцевих жителів, а своїх співвітчизників, і платять їм набагато більше.

Демонстранти зажадали від нової влади Єгипту, щоб місцевий турбізнес був "очищений" від іноземної робочої сили, повідомляє Турпром. Крім того, вони виступили проти організаторів одноденних турів з Шарм-ель-Шейха до Ізраїлю.

Скандал почався півтора місяці тому, коли російський туроператор Tez Tour вирішив реорганізувати в Єгипті власну приймаючу компанію. З 1 квітня 2011 року діяльність єгипетської турфірми Tez Tour Egypt була припинена. За словами представника Tez Tour, кількість туристів в Єгипті в лютому-березні знизилося більш ніж у 30 разів, тому у компанії не було можливості забезпечувати роботою всіх співробітників. В кінці березня незадоволені працівники Tez Tour Egypt розпочали страйк. В даний час приймаюча турфірма реорганізується: ведеться перереєстрація статутних та інших юридичних документів. У Tez Tour запевняють, що на відпочинку клієнтів туроператора це ніяк не позначиться - Tez Tour Egypt змінять інші єгипетські організатори подорожей.
13 апреля 2011, 13:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт