» Отдых » Новости туризма

Естонія чекає на відпочинок екотуристів

    всего 84291 отеля

Естонія чекає на відпочинок екотуристів

Естонія - одна з країн, що пропонують відпочинок на природі і в сільських садибах. За спостереженнями представників туристичних компаній, що працюють у сфері екотуризму, в середньому такий мандрівник за час своєї поїздки витрачає не менше 20 тисяч крон (близько 1300 євро).

Експерти підкреслюють, що екотурісти залишають в країні значно більше грошей, ніж звичайні гості; крім того, завдяки екотуризму підтримується економіка повітових регіонів.

Грунтуючись на досвіді минулих років, турфірми прогнозують, що цього року країна прийме до 1500 туристів, захоплених природою, повідомляє Postimees. ee.

Найважливішою складовою екотуризму є наявність гідів високої кваліфікації. Необхідні різні фахівці по самим різним видам галузей, які володіли б європейськими мовами. Зараз в Естонії є 13 гідів, які мають практичний досвід роботи з екотуристів, і з їх допомогою країна могла би приймати щорічно не менше 3000 любителів природи.

Передбачається, що до 2015 року в Естонії будуть активно трудитися не менше 25 кваліфікованих еко гідів.
12 апреля 2011, 18:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт