» Отдых » Новости туризма

Церемонія розлучення караулів поновлюється в Московському Кремлі

    всего 84291 отеля

Церемонія розлучення караулів поновлюється в Московському Кремлі

У Московському Кремлі поновлюється церемонія розлучення кінних і піших караулів Президентського полку. Вона проходить в теплу пору року (з квітня по жовтень) щосуботи на Соборній площі, а в останню суботу місяця - на Червоній площі.

У новому сезоні перша церемонія відбудеться в суботу 16 квітня о 12. 00. За традицією вона пройде на Соборній площі і триватиме 20 хвилин, повідомляє РІА "Новости".

Перша церемонія була проведена в 2005 році. Вона розроблялася фахівцями із ФСО, протоколу президента РФ, Геральдичного ради при главі держави і комендантом Кремля. У ній беруть участь рота спеціального варти, Кавалерійський почесний ескорт і оркестр Президентського полку Федеральної служби охорони РФ.

Учасники дійства одягнені в спеціально розроблену церемоніальну військову форму, створену на основі парадної форми лейб-гвардійських частин зразка 1907-1913 років. Форма того часу була зшита за вказівкою Миколи II в період реформування російської армії до святкування ювілею перемоги у війні 1812 року. Схожа по крою парадна форма була і на учасниках параду Перемоги на Красній площі в 1945 році.

Рота почесної варти кремлівського полку демонструє стройові прийоми зі зброєю, а кавалеристи - так звану кінну карусель.
12 апреля 2011, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт