» Отдых » Новости туризма

В Європу приходить новий готельний бренд

    всего 84291 отеля

В Європу приходить новий готельний бренд

У жовтні в шотландському Единбурзі відкриється готель Residence Inn на 107 номерів. Він розташується в комплексі Quartermile в центрі міста, в декількох сотнях метрів від Единбурзького замку. Університет, ринок Haymarket і залізнична станція Waverly також знаходяться недалеко від готелю.

Це буде перший готель бренду Residence Inn by Marriott у Великобританії, говориться в прес-релізі готельної мережі. А перший готель бренду в Європі - Residence Inn Munich Orleanstrasse в німецькому Мюнхені - відкриється ранньої осені.

Готелі Residence Inn призначені насамперед для тривалого проживання. Вони мають просторі номери з окремими зонами спальні і вітальні. До послуг гостей - повністю обладнана кухня, доставка продуктів в номер, цілодобові міні-маркети, а також безкоштовний гарячий сніданок. Номери обладнані бездротовим доступом в інтернетом. Фітнес - центри і комфортабельні лобі допомагають розслабитися і провести час в приємній обстановці.
13 апреля 2011, 10:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт