» Отдых » Новости туризма

Авіаквитки за кордон подорожчають на 1,23%

    всего 84291 отеля

Авіаквитки за кордон подорожчають на 1,23%

Деяке підвищення виражених в євро авіаційних тарифів на міжнародні рейси з Росії відбудеться в середу. З 13 квітня курс збільшиться на 50 копійок - до 41 рубля за євро. Рублевий тариф обчислюється за курсом євро ЦБ Росії, закругленому до 50 копійок у більшу сторону. Курс ЦБ на середу, 13 квітня, встановлений у розмірі 40,53 рубля за євро - і для продажу авіаквитків у найближчий тиждень буде застосовуватися курс в 41 рубль за євро.

Ряд авіакомпаній застосовують цей курс також для паливних доплат та деяких інших дивних зборів на внутрішньоросійських рейсах - таким чином, ці квитки теж трохи подорожчають. У число таких авіакомпаній входять, зокрема, "Аерофлот", "Росія", "Нордавіа", "Трансаеро" та інші. "Сибір" (S7 Ailines), UTair, "Донавіа" і Sky Express обчислюють паливні збори по Росії в рублях.

Курс євро для продажу міжнародних авіаквитків встановлюється щотижня по середах. Після помітного підвищення минулої осені - до 43 рублів за євро, курс поступово знизився назад - приблизно до 40 рублів. 13 квітня більшість авіаквитків за кордон, а також паливні доплати низки авіакомпаній на внутрішніх рейсах подорожчають приблизно на 1,23%.
12 апреля 2011, 22:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт