» Отдых » Новости туризма

Париж пропонує безкоштовні розваги для дітей

    всего 84291 отеля

Париж пропонує безкоштовні розваги для дітей

Паризький стадіон Charlety тимчасово перетворився на цирк, де на дітей чекають безкоштовні розваги. На час великодніх канікул стадіон переобладнаний в територію ігор для дітей у віці від 4 до 17 років, і тут же відвідувачі можуть долучитися до циркового мистецтва.

На території стадіону працюють циркові майстерні, де можна познайомитися з такими цирковими жанрами, як жонглювання, еквілібр, освоїти мистецтво гримера, навчитися пересуватися на ходулях або керувати моноциклі.

Крім того, відвідувачів чекають повітряні трапеції, мотузковий парк, трампліни, настільний футбол, " божевільні велосипеди ", поділений картинг.

Цирк працюватиме до 22 квітня. Відвідати його можна щодня з 13. 30 до 18. 00, за винятком суботи, 16 квітня, та неділі, 17 квітня, коли він буде закритий. Вхід вільний. Стадіон знаходиться за адресою: бульвар Kellermann, 99, Північний вхід, пише Tout - paris. org.
12 апреля 2011, 14:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт