» Отдых » Новости туризма

Компанія Infiniti дарує ніч в готелі покупцям ексклюзивного кросовера

    всего 84291 отеля

Компанія Infiniti дарує ніч в готелі покупцям ексклюзивного кросовера

Infiniti розробила спеціальну версію моделі EX30d, в подарунок до якої пропонується ніч в елітному готелі.

Японський автовиробник підготував нову спецверсію кросовера EX30d, що отримала ім'я Black Premium. Автомобіль вже доступний для замовлення на території Європи, а його вартість становить 54148 доларів. Правда, кількість автомобілів обмежена - всього 150 примірників.

Infiniti EX30d Black Premium легко дізнатися по чорному кузову, 19-дюймовими легкосплавними дисками, панорамної даху, салону, оброблені шкірою, а також аудіосистемі Bose. Під капотом автомобіля ховається 3,0-літровий дизельний мотор V6 потужністю 235 кінських сил.

Крім того, на додаток до всього вищепереліченого Infiniti пропонує пропуск на двох у готель Relais & Chateaux. Власник автомобіля отримає право повечеряти, провести ніч і поснідати в одному з готелів.

Як повідомлялося раніше, голландська компанія Spyker зараз працює над створенням автомобіля Spyker C8 Aileron Spyder. За планами автовиробника, це буде ексклюзивна модель. Запланований тираж становить усього 99 екземплярів.

Раніше повідомлялося, що самий ексклюзивний автомобіль, завезений в Україну в цьому році, за версією автопорталу ТопЖир - Porsche Carrera GT. Ця машина, за даними порталу, належить синові мера столиці - Степану Черновецькому. Такий автомобіль коштує $ 600 тис. Всього компанією Porsche було випущено 1 270 екземплярів даної моделі, що стала однією з найшвидших і бажаних для колекціонерів Porsche.
20 января 2011, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт