» Отдых » Новости туризма

Готелі, розташовані поряд з вокзалами, можна знайти через TripAdvisor

    всего 84291 отеля

Готелі, розташовані поряд з вокзалами, можна знайти через TripAdvisor

Найбільший міжнародний туристичний портал TripAdvisor уклав договір про співпрацю з Національною компанією французьких залізниць (SNCF). В результаті був створений інтернет-сайт, на якому користувачі мережі можуть здійснювати пошук готелів та ресторанів, розташованих в безпосередній близькості від залізничних станцій і вокзалів.

Під час подорожі або ділової поїздки часто буває важливим розташування готелю чи ресторану поблизу від вокзалу - це суттєво економить час. Завдяки новому додатку "В околицях вокзалу" (Autour de la gare), відвідувачі сайту SNCF можуть безкоштовно здійснювати пошук потрібних їм закладів - для цього достатньо перейти на сторінку gares-en-movement. com.

Сайт постійно поповнюється новою інформацією, завдяки користувачам TripAdvisor. У середньому на сайті додається близько 21 заклади в хвилину. Для того, щоб вблагати пошук, TripAdvisor також надає докладну карту, пише TourMaG. com. Сервіс доступний на французькою, англійською, німецькою, італійською, іспанською та голландською мовами.
19 января 2011, 18:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт