» Отдых » Новости туризма

Польща заборонила Лукашенку в'їзд в країну

    всего 84291 отеля

Польща заборонила Лукашенку в'їзд в країну

Влада Польщі ухвалила рішення заборонити президентові Білорусі Олександру Лукашенку в'їзд в країну.

Як повідомляє РИА Новости з посиланням на інформаційне агентство PAP, які посилається на джерело в МЗС, в'їзд також заборонений низці білоруських чиновників.

"Крім президента Олександра Лукашенка, у списку також є прізвища білоруський суддів, прокурорів, голів служб, відповідальних за переслідування опозиції", - повідомляє агентство.

Як повідомлялося, після нещодавніх виборів президента Білорусі, впевнену перемогу на яких здобув Олександр Лукашенко, тисячі прихильників опозиції влаштували несанкціонований мітинг на Жовтневій площі в центрі Мінська, після чого зробили спробу захоплення Будинку уряду.

Акція була пригнічена внутрішніми військами і спецназом. Близько 600 учасників мітингу, серед яких 11 росіян, були засуджені до адміністративних арештів.

У той же час до кримінальної відповідальності за організацію масових заворушень були притягнуті семеро опозиційних кандидатів у президенти.

Європа засудила дії білоруської влади. 12 січня голова Європарламенту Єжи Бузек запропонував позбавити Білорусь права брати участь у міжнародних спортивних подіях, таких як Олімпіада і чемпіонати світу. Він і низка європейських лідерів обговорили можливі санкції проти Мінська.
18 января 2011, 09:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт