» Отдых » Новости туризма

Germanwings не має наміру відновлювати польоти в Україну

    всего 84291 отеля

Germanwings не має наміру відновлювати польоти в Україну

Німецька бюджетна авіакомпанія Germanwings не відновлюватиме польоти в Україну у літньому сезоні 2011 року через економічні причини.

Як повідомив avianews. com PR-менеджер авіаперевізника Андреас Енгель, маршрут Кельн-Київ не виправдав очікувань авіакомпанії в минулому році, завантаження повітряних суден не досягла очікуваного рівня в 80%.

Germanwings вирішила перенаправити літак Airbus A319, який літав на маршруті в Україну, на новий напрямок Ганновер-Москва, що має більший рівень попиту.

У той же час Андреас Енгель не виключив повернення на ринок України в 2012 році. "Питання ще відкрите, рішення не прийнято", - зазначив представник німецького бюджетника.

За його словами, авіакомпанія має як позитивний, так і негативний досвід польотів, оскільки один сезон польотів був вдалим, інший - ні.

Germanwings розпочала польоти за маршрутку Кельн-Київ у травні 2009 року. Протягом зимового розкладу сезону польотів 2009/2010 рейси не виконувалися через низький попит і були відновлені в березні 2010 року. Останній рейс Київ-Кельн авіакомпанія здійснила наприкінці 2010 року.

На лінії між Києвом і Кельном Germanwings конкурувала з іншою бюджетною авіакомпанією Wizz Air Україна.
18 января 2011, 10:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт