» Отдых » Новости туризма

У Туреччині відкривається готель для веганів

    всего 84291 отеля

У Туреччині відкривається готель для веганів

Перший в Туреччині готель для веганів розкриє двері для гостей в березні цього року. The Vegan Lodge розташований в курортному місті Анталья.

До послуг гостей - 34 номери в декількох корпусах, побудованих з екологічно чистих матеріалів. На території готелю розташовані два басейни, тренажерний зал і зона для йоги. Також готель має власний пляжем.
В новому готелі вегани знайдуть ідеально підходять для них страви, і постояльцям не доведеться пояснювати в ресторані, що їм можна їсти, а що ні. Гостям запропонують вишукані страви середземноморської кухні виключно рослинного походження. При готелі є власний сад і город.

В The Vegan Lodgeбуде використовуватися сонячна енергія, а туалетні приналежності та чистячі засоби також екологічні. Бронювання номерів в новому готелі вже відкрито.

Як ми досягаємо цього?
Всі страви та напої, які подаються в нашому закладі, повністю веганські.
Усі використовувані засоби для чищення та туалетно-косметичні засоби, що пропонуються в номерах, також виготовляються з веганських продуктів.
Ми вирощуємо більшість фруктів і овочів, які ми пропонуємо на території. Ви можете побачити оливкові, гранатові та інші фруктові дерева в полях, які нас оточують.
Де це можливо, ми локально передаємо всі інші продукти, які ми надаємо в регіоні.
Хімічні речовини та добрива не використовуються на нашій землі.
Електроенергія забезпечується фотоелектричними сонячними батареями (це може помітити сезонну мінливість).
Сонячна енергія використовується для нагрівання води, що використовується в приміщеннях.
Садові та інші органічні відходи перетворюються на компост, щоб використовувати їх як природне добриво. Ми намагаємося максимально скоротити використання пластику до мінімально можливого рівня; наприклад, ми не подаємо воду в пластикові пляшки.
06 февраля 2019, 10:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт