» Отдых » Новости туризма

У Санкт-Петербурзі відкрився готель Hilton

    всего 84291 отеля

У Санкт-Петербурзі відкрився готель Hilton

У Санкт-Петербурзі почав роботу перший в Північно-західному регіоні Росії готель бренду Hilton Hotels & Resorts. Нова будівля готелю стало частиною конгрессно-виставкового центру "Експофорум", на території якого щорічно проводиться більше 400 різних ділових і спортивних заходів. Готель Hilton Saint Petersburg ExpoForum знаходиться на Петербурзькому шосе, всього в 8 кілометрах від міжнародного аеропорту Пулково.

Hilton Saint Petersburg ExpoForum пропонує 169 сучасних номерів, в тому числі 65 сьютов представницького класу і люксів, постояльці яких зможуть скористатися доступом до представницького лаундж. У готелі працюють ресторан Parc і ресторан Gril ', а також бар, повідомляє прес-служба корпорації Hilton.

До послуг постояльців - дворівневий спа-комплекс з процедурними кабінетами, критим басейном, саунами і турецьким хаммамом. У готелі працює також цілодобовий фітнес-центр.

Для ділових гостей готель підготував вісім багатофункціональних кімнат для нарад і зал для урочистих заходів, що вміщає до 550 гостей. Гості готелю зможуть скористатися безкоштовними автобусами, що курсують між "експофорум" і метро. Вартість проживання в новому готелі - від 9700 рублів на добу за двомісний номер.
28 марта 2017, 09:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт