» Отдых » Новости туризма

Музеї Ізраїлю можна відвідати безкоштовно

    всего 84291 отеля

Музеї Ізраїлю можна відвідати безкоштовно

В Ізраїлі з 4 квітня починається святковий тиждень Песаха. На честь цього близько сорока музеїв та інших визначних пам'яток відкриють свої двері для безкоштовного відвідування з 5 по 9 квітня.

У центральній частині країни безкоштовно можна буде відвідати Ізраїльський музей в центрі Іцхака Рабіна (адреса: Хаїм Льованон, 14), Музей діаспори (на території кампусу Тель-Авівського університету), музеї образотворчих мистецтв (бульвар Шауль Ха-Мелех, 27) і Нахума Гутмана (вул. Роке, 21) у Тель-Авіві; Музей Рішон-ле-Ціон в однойменному селищі (12 кілометрів на південь від Тель-Авіва); Музей мистецтв у місті Петах-Тіква (10 кілометрів на схід від Тель-Авіва) та інші.

На півночі Ізраїлю туристів безкоштовно візьмуть Хайфський зоопарк, Національний морський музей (вул. Алленби, 198), Художній музей (Шабтай Леві, 2) та Національний музей науки, технології та космосу (вул. Шмеріягу Левін, 25) в Хайфі; археологічний парк " Стародавній Кацрін " ; Етнографічний музей (Вайцман, 2, Східна стіна) в Старому Акко; Археологічний музей на Голанських висотах, а також лежить між містами Акко і Нахарія Музей борців гетто.

В Єрусалимі вільний вхід буде встановлений в ботанічний сад, Місто Давида, в Музей біблійних країн, що входить до складу музейного комплексу району Гиват Рам, і інші цікаві місця, повідомляє 9tv. co. il. На півдні Ізраїлю розкриють свої двері Музей ізраїльських ВПС на території військової авіабази " Хацерім " близько Беер-Шева, Міський музей Ейлата (Дерех Йотам, 2), заповідник " Хай бар " в горах Ютват і багато інших достопрімечательності. Стоімость квитків в музеї і парки Ізраїлю розрізняється; так, в звичайний час відвідування зоопарку в Хайфі обійдеться в 30 шекелів (близько 7 євро), для Музею науки вартість дорослого квитка - 75 шекелів (17 євро); вхід в Місто Давида (без екскурсії) коштує 29 шекелів (6,5 євро).
25 марта 2015, 13:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт