» Отдых » Новости туризма

У готелях Ізраїлю знизяться ціни

    всего 84291 отеля

У готелях Ізраїлю знизяться ціни

Ціни на розміщення в готелях Ізраїлю в 2013 році знизяться на 15-20 %. Це стало можливим завдяки пом'якшенню ряду діючих в країні норм, пов'язаних з обслуговуванням туристів.

В Ізраїлі діють жорсткі закони, які підвищують вартість готельних номерів. Серед визначених законодавством вимог: мінімальна зарплата будь-якого співробітника готелю повинна складати $ 1000 ; навіть у самого маленького і неглибокого басейну протягом усього дня зобов'язаний чергувати рятувальник ; у фітнес - залах постійно повинен знаходитися не тільки тренер, але і санітар ; а в готелях на повній ставці працюють спостерігачі кашрута. Все це вимагає додаткових витрат, що відбивається на ціні проживання.

Міністерство туризму Ізраїлю має намір переглянути частину цих норм і пом'якшити вимоги до готелів. Крім того, найближчим часом в країні планується переглянути класифікацію готелів, відповідно до якої всі вони отримають зірки за європейськими стандартами, повідомляє РІА "Новости ".
07 декабря 2012, 20:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт