» Отдых » Новости туризма

Музичний фестиваль пройде в Єрусалимі

    всего 84291 отеля

Музичний фестиваль пройде в Єрусалимі

З 20 по 23 березня в Єрусалимі пройде музичний фестиваль "Звуки Старого міста" (Sounds of the Old City), організований за підтримки Управління у розвитку міста, міністерства у справах Єрусалима і місцевого муніципалітету. На вулицях історичних кварталів міста вечорами буде звучати жива музика найрізноманітніших стилів і напрямків - як старовинна, так і сучасна.

Маршрут фестивалю починається від яффський воріт, проходить через Вірменський квартал, потім Єврейський, Мусульманський, повертається до Яффський воріт і завершується в Християнському кварталі. У різних кварталах міста свято буде проходити "в співзвуччі" з звичаями і традиціями конкретного народу, і туристи зможуть оцінити музичне та культурне багатство Єрусалиму.

Фестиваль стартує ввечері кожного дня о 19:00 і завершується о 23:00, повідомляє Міністерство туризму Ізраїлю. Відвідування заходів свята безкоштовне.
02 марта 2017, 11:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт