» Отдых » Новости туризма

Великий готельний комплекс відкривається на курорті Рука в листопаді

    всего 84291 отеля

Великий готельний комплекс відкривається на курорті Рука в листопаді

Фінська гірськолижний курорт Рука удосконалює свою туристичну інфраструктуру. Практично закінчено знаходиться будівництво Ruka Village Hotel - готельного комплексу, що утворює пішохідну зону всього курорту. З його відкриттям автомобілі доведеться залишати на підземній стоянці, розрахованої на 320 місць.

Готель розрахований як на активних гірськолижників (схили знаходяться в крокової доступності), так і на тих, хто хоче після катання якісно відпочити в готелі. 40 висококласних номерів обладнані сауною і невеликою кухнею. Також в Ruka Village є 60 апартаментів, у тому числі з трьома спальнями.

З відкриттям нового готельного комплексу на курорті Рука-Куусамо з'являться нові магазини і ресторани. Зокрема, розпочнуть свою роботу магазин швейцарських делікатесів Alphut, піцерія Classic Pizza і бар Twin Peaks.

Своїм гостям Рука пропонує 30 схилів, 26 з яких висвітлюються в темний час доби. Максимальна довжина спуску - 1,3 км. Загальна протяжність трас курорту складає 20 км, з них 40% - сині, 34% - червоні, 26% - чорні. Святкування початку нового сезону, а також відкриття Ruka Village Hotel і нової пішохідної зони відбудеться 12 листопада. Але деякі траси Руки працюють вже зараз: цей фінський центр зимового відпочинку першим у Європі почав гірськолижний сезон 2010/2011.
03 ноября 2010, 16:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт