» Отдых » Новости туризма

Відкрито новий сайт про відпочинок в Котці

    всего 84291 отеля

Відкрито новий сайт про відпочинок в Котці

У фінського міста Котка з'явився сайт, орієнтований на туристів і отримав назву " 50 хітів, які вам необхідно випробувати в Котці ". Його творцями стали місцеві журналіст і фотограф.

Сайт пропонує дві мовні версії - фінську і англійську. Його завданням є допомога мандрівникам глибше познайомитися з Котко та її найближчими околицями. Поряд з основними пам'ятками тут представлені і менш відомі, але заслуговують уваги місця. У їх числі - маєток Кархула, пам'ятник Леніну в однойменному парку, а також цікаві старовинні будинки.

Вміст сайту розбито на шість категорій: " Архітектура ", " Задоволення і розваги ", " Пішохідні екскурсії ", " Легенди ", " Спорт та відпочинок ", " Морські екскурсії ", повідомляє ru. kotka. fi. Крім того, до послуг користувачів - обширна фотогалерея і докладні карти.

Котка знаходиться на півдні Фінляндії, на березі Фінської затоки, в годині їзди на автомобілі від прикордонного переходу Торфяновка - валимо. Це популярний серед російських туристів місто: вони приїжджають сюди заради шопінгу та екскурсій.
03 августа 2013, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт