» Отдых » Новости туризма

Заповнюваність московських готелів зросла

    всего 84291 отеля

Заповнюваність московських готелів зросла

З січня по вересень номерний фонд Москви збільшився на 1730 кімнат - ця цифра більш ніж у два рази перевищує показники аналогічного періоду минулого року.

Примітно, що основне зростання припало на перший і другий квартали поточного року. У третьому відзначався спад і, як говориться у звіті консалтингової компанії Knight Frank, "в що залишилися три місяці істотного збільшення номерного фонду також не очікується, оскільки введення в експлуатацію ряду великих об'єктів був перенесений з третього-четвертого кварталів 2010 року на 2011 рік".

Як показують результати дослідження, проведеного фахівцями Knight Frank, рівень заповнюваності номерів у п'ятизіркових готелях Москви в третьому кварталі виріс на 5,5% в порівнянні з показниками минулого року, і склав 57,5%. У чотиризіркових готелях завантаження збільшилася на 10% за той же період.

Варто відзначити, що рівень заповнюваності чотирьох-і п'ятизіркових готелів Москви значно нижче, ніж в готелях тих же категорій в європейських столицях. Середньорічне завантаження таких готелів в Москві становить 59,4%, тоді як, наприклад, у Берліні та Амстердамі ця цифра сягає 71%, в Парижі - майже 76%, а в Мадриді і Лондоні - приблизно 84%.

Середня вартість номера в п'ятизірковому готелі російської столиці в третьому кварталі склала 8300 рублів, або $ 270, а у чотиризіркових - 4790 рублів, або $ 156. За вартістю розміщення Москва як і раніше залишається в п'ятірці найдорожчих міст в Європі поряд з Лондоном, Парижем, Римом і Мадридом, повідомляє РІА "Новости".
03 ноября 2010, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт