» Отдых » Новости туризма

У Лахті стартував гірськолижний сезон

    всего 84291 отеля

У Лахті стартував гірськолижний сезон

5 грудня відкрився сезон катання на гірськолижному курорті Мессіля (Messilä) поблизу фінського міста Лахті. У цьому році погода сприяє любителям лижних видів спорту, тоді як роком раніше через малосніжною зими перших туристів курорт прийняв лише в січні.

Мессіля відкритий цілий рік, повідомляє міський портал Лахті. Взимку він пропонує 10 гірськолижних спусків, 70 кілометрів лижні і десятки зимових змагань, а влітку - поля для гольфу, прогулянкові маршрути і багато іншого. Курорт популярний завдяки розвиненій інфраструктурі, а також близькості до російського кордону (170 кілометрів по автотрасі ).

У зимовий період схили Мессіля доступні з 10:00 до 20:00 ; по неділях, а також на початку і кінці сезону час їх роботи трохи скорочується. Одноденний скі-пас для дорослого туриста коштує 35 євро, для юних гірськолижників - 25 євро. Ті туристи, які зупиняються безпосередньо в готелях курорту, платять відповідно 29 і 19 євро за день катання.
07 декабря 2012, 12:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт