» Отдых » Новости туризма

З фінських поїздів приберуть курильні кімнати

    всего 84291 отеля

З фінських поїздів приберуть курильні кімнати

Фінські залізниці VR прийняли рішення повністю заборонити куріння в поїздах з 3 червня 2013 року. В даний час на ряді маршрутів обладнані невеликі курильні кімнати.

Зокрема, поїзда Pendolino мають зону для куріння в вагонах-ресторанах. У InterCity курилка обладнана у вагоні номер 6; є такі приміщення у другому класі поїздів Express і в нічних. Повністю вільні від куріння приміські склади, а також міжміські IC2 і Allegro. Чим саме герметичні курильні кімнати завадили керівництву VR або комусь із пасажирів, невідомо. Також поки не повідомляється, у що саме будуть переобладнані ці приміщення. У подорожуючих курців і раніше залишиться можливість виходити на довгих зупинках і курити на платформах - там для цього виділені окремі зони.

Варто відзначити, що поряд з курилки в ряді фінських поїздів є спеціальні приміщення для того, щоб пасажир міг поговорити по мобільному телефону в повній тиші (і, одночасно, не заважаючи своєю розмовою іншим мандрівникам). Можливо, саме цю функцію візьмуть на себе з 3 червня колишні курильні кімнати.
06 мая 2013, 14:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт