» Отдых » Новости туризма

У Німеччині - розпродаж квитків на поїзди

    всего 84291 отеля

У Німеччині - розпродаж квитків на поїзди

Німецькі залізниці відновили дію спецпропозиції для поїздок по країні в найближчі півроку. Вартість квитка в одну сторону на будь-яку відстань починається від 19 євро.

Зазвичай ціна попередніх знижкових квитків на середні та дальні дистанції починається з 29 євро, але зараз нижній поріг зменшений на третину. Квитки за цією пропозицією продаються до 10 грудня, поїздки по ним можливі до 9 червня. Квиток повинен бути куплений мінімум за 1 день і максимум за півроку до поездкі.Скідкі доступні тільки між станціями, на яких зупиняються далекі поїзда (ICE, IC, EC). Стикувальні переїзди на регіональних і приміських поїздах в цього варіанту не дозволені (але вони доступні при покупці звичайних попередніх знижкових квитків Sparpreis від 29 євро, для коротких маршрутів - від 19 євро). Квиток у всіх випадках діє тільки на заброньований поїзд, повернення і обмін можливі зі штрафом в 17,5 євро і лише мінімум за день до дати поїздки.

Нагадаємо, що до кінця року також діють знижки на всееевропейскій залізничний проїзний InterRail. Акція поширюється як на Global Pass, що діє на всьому континенті, так і на деякі версії по окремим країнам, в тому числі Німеччини.
03 ноября 2016, 23:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт