» Отдых » Новости туризма

Мюнхен готується до Октоберфесту

    всего 84291 отеля

Мюнхен готується до Октоберфесту

З 22 вересня по 6 жовтня в Мюнхені буде проходити найбільший пивний фестиваль світу - знаменитий Октоберфест. Щороку в ці дні столицю Баварії відвідують близько 6 мільйонів осіб, які випивають, в загальній складності, більше 7 мільйонів літрів пива.

Як повідомляє " Німецька хвиля " , в цьому році пиво в шатрах Октоберфесту трохи подорожчає і коштуватиме від 9,4 до 9,85 євро за літрову кружку.

У південній частині " Терезине луки " ( Theresienwiese ), названого так на честь принцеси Терезії фон Заксен - Гільдбургхаузенської, можна знову зануритися в автентичну атмосферу свята 1920- х років: улаштовувачі оформили для цього окремий намет у традиціях тих років.

Вхід на територію Октоберфесту - вільний. У пивних наметах гості можуть зарезервувати обмежена кількість місць. Самі намети відкриті з 10:00 по буднях, по вихідних - з 9:00, закриваються більшість з них у 23:30. Розлив пива здійснюється до 22:30. Рекомендується приходити в будні не пізніше 14:30, а у вихідні - вранці, оскільки замовити пінний напій можна тільки за наявності місця.

Традиційно ціни на готельні номери в Мюнхені і околицях виростають на період проведення фестивалю на 50-60 %. При цьому багато готелів пропонують спеціальні фестивальні пакети послуг, що включають місце в пивному наметі і трансфер.

Крім того, цього року в нічних поїздах, що прямують з Парижа, Берліна і ряду інших міст Європи, можна буде зарезервувати святково оформлене " октоберфест - купе " , в якому пасажири отримують пивний шампунь, путівник по фестивалю і баварський розмовник.
16 сентября 2013, 09:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт